Tjänster

Här presenterar vi ett litet urval av våra tjänster

Här är ett kortfattat urval av de tjänster vi kan erbjuda. Naturligtvis är det bäst att diskutera med någon av våra säljare och se hur vi kan hjälpa just dig.

Tryckning med UV

Offset tryckning med UV innebär en rad fördelar. Enastående kvalitet, ingen smetning, trycket torrt på en gång.....

Komoripulpet

Storformat

Storformat på skyltar, banderoller i olika storlekar och tjocklekar. UV tekniken gör det möjligt att printa på metall, glas, plast mm...

Storformat

Digitaltryck

Digitaltryck används som komplement när upplagan blir för liten att trycka med offset. Variabeldataprint i olika former.

Digitaltryck

Kampanjer

Crossmediakampanjer via mail, SMS eller trycksaker. Mätbara resultat. Enkel administration direkt av kunden...

Kampanjer

Lagerhållning

Fysisk eller digital lagerhållning? Hos oss på Strands Grafiska kan du få både och i samma system. I vår portallösning kan du beställa fysiska produkter som ligger på vårt lager eller välja Print On Demand. Du kan ha färdiga trycksaker i din portal som du beställer, vi trycker direkt och distribuerar enligt dina önskemål. Självklart kan vi lägga upp mallstyrda dokument som skapas online i din webläsare. Det kan vara alla typer av trycksaker som broschyrer, flyers, annonser, visitkort, kuvert och mer därtill. Vår portallösning med fysiska och digitala produkter gör att ni har full kontroll på era kostnader i lagerhållningen. Vilket upplägg och vilken statistik som passar er bäst skräddarsyr vi tillsammans efter era önskemål.

Lagerhållning

Distribution

Adressering, kuvertering och distribution av paket. A eller B post? ADR eller DR? Skicka tillutlandet? Frågorna kan vara många när det ska distribueras ut trycksaker eller fysiska produkter. Portot är idag en stor kostnad när du ska göra ditt utskick. Vi har god erfarenhet och bra lösningar för att optimera porto och frakter. Tillsammans med dig hittar vi den lösningen som är bäst för dig.

Distribution

Profilprodukter

Exponera ditt företag. Ge bort någonting. Gratis är gott och räcker länge. Alla företag använder profilprodukter. Det är ett bra sätt att marknadsföra sitt företag och få glädjen att ge bort någonting. Visst vill man väl ge tillbaka när man fått någonting? En gratis penna, ett gratis paraply eller något annat användbart i vardagen har en förmåga att exponera ditt varumärke under en väldigt lång tid.

Profilprodukter

Layout

Att synas är viktigt – jätteviktigt. Idag är det svårt att sticka ut ur mediabruset men vi kan hjälpa dig utforma kommunikationsmaterial så det passar just dig. Vi vet att tryckt media och digitala media går hand i hand. Vi har både erfarenhet och verktyg för hitta den bästa lösningen till dig.

Layout